top of page

Προκήρυξη για νέα μέλη ΣΕΠ του ΕΑΠ


Πριν μερικές μέρες (την 6η Μαρτίου 2017) ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψήφια μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ) για τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) για τα Ακαδημαϊκά Έτη 2017-2020. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017. Η συγκεκριμένη Προκήρυξη αφορά Μέλη ΣΕΠ των 6 Προπτυχιακών και 27 Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ που λειτουργούν με ετήσιες Θεματικές Ενότητες.


Υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές στην επιλογή των μελών ΣΕΠ σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Υπάρχει ένα νέο κριτήριο το οποίο βαθμολογείται με 20 για τους υποψήφιους που δεν είχαν ποτέ σύμβαση με το ΕΑΠ. ενώ για τους υποψήφιους που έχουν διατελέσει μέλη ΣΕΠ, για κάθε ακαδημαϊκό έτος σύμβασης με τμήμα φοιτητών (δεν υπολογίζονται έτη με διπλωματικές εργασίες ή με Συντονισμό ΘΕ χωρίς Τμήμα φοιτητών) θα αφαιρείται μία μονάδα, μέχρι τα 15 έτη (για τα οποία στον υποψήφιο θα προστίθενται μόνο 5 μονάδες). Έτσι κάποιος νέος υποψήφιος θα παίρνει (από αυτό το κριτήριο) 20 μόρια, ενώ κάποιος με 10 χρόνια εργασίας στο ΕΑΠ μόνο 10.


Η διαφορά αυτή βέβαια γίνεται πολύ μικρότερη αν αναλογιστούμε ότι το κριτήριο 4 (Εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση) μπορεί να δώσει στους παλαιούς συνεργάτες μέχρι και 15 μόρια, ενώ το κριτήριο 3 (Διδακτικό έργο της τελευταίας δεκαετίας) μέχρι και 10 μόρια. Επομένως, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε και μεγάλη ανανέωση των μελών ΣΕΠ. (Πιθανότατα μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει το κριτήριο της διαθεσιμότητας, το οποίο πιθανόν να βοηθήσει κάποιους άνεργους διδάκτορες)


Για την προκύρηξη εδώ:


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Σχετικοί Σύνδεσμοι

bottom of page